Pris opdatering 1-2-2020. Tilmeld dig for at få adgang til prisoplysninger (tilgængelig efter login)

Direct order

DIAMOND TERMINOLOGY GUIDELINE INDLEDNING OG REFERENCE

2 February, 2018 20:37

Denne Diamond Terminology Guideline fungerer som et referencedokument til diamant og smykker handel når der henvises til diamanter og syntetiske diamanter. Det er bygget på to internationalt accepterede standarder

Effektiv brug af en klar og tilgængelig terminologi for diamanter, syntetiske diamanter og efterligninger af diamanter af alle sektorer, organisationer og forhandlere.

Denne Diamond Terminology Guideline fungerer som et referencedokument til diamant og smykker handel når der henvises til diamanter og syntetiske diamanter. Det er bygget på to internationalt accepterede standarder: ISO 18323 Standard.

 

Forbrugernes tillid til diamantindustrien ") og CIBJO Diamond Blue Book.

DEFINITIONER

Ø En diamant er et naturligt skabt mineral; en "diamant" betyder altid en naturlig diamant. Ø En syntetisk diamant er et kunstigt produkt, der i det væsentlige har samme fysiske egenskaber som en diamant.

Ø En efterligningsdiamant, også kaldet diamantsimulator, er et kunstigt produkt, der efterligner udseendet af diamanter uden at have deres kemiske sammensætning, fysiske egenskaber eller struktur.

Ø En ædelsten er et mineral af naturlig oprindelse, der bruges i smykker på grund af kombineret skønhed, righed og egenværdi. TERMINOLOGI

Ø Når der henvises til syntetiske diamanter: - Brug en af følgende godkendte kvalifikatorer, når der henvises til syntetiske diamanter: "syntetisk", "laboratorieproduceret" eller "laboratoriefremstillet". - Brug ikke forkortelser som "lab-grown" og "lab-created". - Brug ikke følgende udtryk: "dyrkede diamanter" og "dyrkede diamanter" som "dyrkede" og "dyrkede" refererer udelukkende til økologiske / biogene produkter. - Brug ikke følgende udtryk: "ægte", "ægte", "dyrebar", "autentisk" og "naturlig" som dem udelukkende gælder for naturlige mineraler og ædelstene. HENSTILLING

Ø En diamant er naturligt pr. Definition. Brug derfor ordet "diamant" uden en kvalifikation, når du henviser til en diamant. Hvis der kræves differentiering fra syntetiske diamanter, skal udtrykket "naturlige diamanter" betragtes som udtryk med tilsvarende betydning.

Ø Brug ikke følgende forvirrende udtryk: "naturlige behandlede diamanter" og "behandlede naturlige diamanter". I stedet skal du blot bruge "behandlede diamanter". NÅR OG HVOR DU BRUKER DIAMOND TERMINOLOGI GUIDELINE

Ø Ledelsen af AWDC, CIBJO, DPA, GJEPC, IDI, IDMA, USJC, WDC og WFDB anbefaler kraftigt alle erhvervsdrivende, sektororganisationer og andre organisationer at overholde retningslinjen om alle dokumenter, hjemmesider og andre kommunikationsmidler, der er beregnet til f.eks sælge, købe og fremme diamanter, syntetiske diamanter, ædelstene, gemologiske laboratorierapporter, diamant smykker og syntetiske diamant smykker.

< Hvad er diamanter med "off size"? Video Diberget diamant service Danmark 2017 >