Pris opdatering 1-2-2020. Tilmeld dig for at få adgang til prisoplysninger (tilgængelig efter login)

Direct order

Fordele ved at købe diamanter med certifikat i Belgien

21 January, 2017 18:02

I forhold til anden global økonomisk uro karakteriseres handel med diamanter af en vis konsistens
. This may be due to the commercial objects themselves, which in their fascinating charisma ensure a certain awareness. Of course, it is also about business and company profits, but mutual appreciation, respect and trust may play a more important role here than in other industries.

Det er ikke for ingenting, at Antwerpen har udviklet det globale diamanthandelscenter, hvor handlende og andre specialister har arbejdet i årtier og århundreder. Diberget blev grundlagt i 1980 i München og flyttede selskabets hovedkvarter til Antwerpen i 1999 for at fungere som en international grossist gennem en online handelsplatform.

Selvfølgelig kan private kunder også besøge lokale guldsmedere for at købe en diamant eller at se en diamantkværn på arbejdspladsen.

I B2B-området lægger vores kunder stor vægt på et bredt udvalg og høj tilgængelighed af polerede diamanter for at opnå et optimalt tilbud med attraktive betingelser for deres individuelle behov og krav.

Diberget har udviklet sin egen database, som er tilgængelig online, til handel med GIA-HRD-IGI-certificerede diamanter. Dette opdateres dagligt, så kunden ikke kun kan stole på markedsorienterede priser. Som grossist kan vi påpege, at mere end 97% af vores viste produkter også er klar til afsendelse. I princippet er detaljerede oplysninger og vores engrospriser kun tilgængelige for tilsvarende kunder fra B2B-området.

På trods af alle tekniske analysemetoder er en kompetent certificering altid ledsaget af ekspertise fra en specialist, der består af ekspertise og erfaring. De ujordede og især de skårne diamanter, som handles af Diberget, ledsages af de tilsvarende gemologiske certifikater. Vores kunder drager fordel af det tætte og direkte samarbejde mellem interessenterne i Belgien, hvor de kan regne med et højt kvalitetsniveau og et fordelagtigt pris / præstationsforhold.

 

Diberget er også et diamantmedlem i alle verdensomspændende og officielle diamantudvekslinger som Diamond Club, Diamond Exchange og World Federation of Diamond Bourses. Vi serverer guldsmede og guldsmed.

< Kvalitetsdiamanter til engrospriser fra eksperterne i Belgien Tillid til diamanter køb hos Diberget diamanthandler Belgien. >