Pris opdatering 1-2-2020. Tilmeld dig for at få adgang til prisoplysninger (tilgængelig efter login)

Direct order

Kvalitetsdiamanter til engrospriser fra eksperterne i Belgien

23 February, 2017 14:22

Med udviklingen af internettet og online-handel er strukturerne for B2B engros i diamantindustrien også ændret massivt.

Det er imidlertid desto vigtigere at kunne stole på en høj grad af ekspertise fra tjenesteudbyderen, især når man køber diamanter online. Denne ekspertise fra Diberget er ikke kun baseret på dybtgående ekspertise og industriel viden, men også stor erfaring fra næsten 40 års aktivitet i diamanthandel.

I 1980 flyttede Diberget hovedkvarteret fra München til Antwerpen, det traditionelle centrum for global diamanthandel. At kunne bevare sin egen succes i en krævende industri i næsten fire årtier kan nu kun forklares med et seriøst og troværdigt samarbejde med forretningspartnere som kunder og leverandører. Som en af verdens førende diamantforhandler er Diberget forpligtet til at levere den bedste service til kunder, guldsmedere og guldsmedere samt ekspertisen hos en specialiseret virksomhed. Kunder drager fordel af en 30-dages returgaranti samt fra 100% forsikring af levering og betaling i euro uden konverteringstab.

Diberget har opretholdt tætte kontakter med partnere som leverandører og gemmologiske institutter, der sikrer kvalificeret certificering af stenene. Denne effektive integration i branchen er også en konkurrencemæssig fordel for Dibergets kunder: Minimale omkostninger og gunstige diamantpriser sammen med det høje kvalitetsniveau skaber et attraktivt grundlag for f.eks. Detailhandlere. Diberget beskytter også dette ved ikke at sælge diamanter til privatpersoner, og de kan ikke se priserne.

Diberget's ekspertise omfatter også den specielt udviklede database for køb af diamanter, som bruges til hurtigt at vælge de ønskede kvaliteter og mængder via passende søgefiltre. Grossisten tilbyder også detailhandlere integrationen af en diamant webshop på deres hjemmeside.

< Bedste pris og service? Ja det er sandt. Fordele ved at købe diamanter med certifikat i Belgien >