Pris opdatering 1-2-2020. Tilmeld dig for at få adgang til prisoplysninger (tilgængelig efter login)

Direct order

Tillid til diamanter køb hos Diberget diamanthandler Belgien.

15 December, 2016 16:50

Ikke mindst i lyset af den igangværende økonomiske og økonomiske krise investerer mange i stigende grad i solide og stabile værdier som guld og ædelsten.

Selv om de ikke betaler udbytte, afkast eller renter, men tørklæder og mange andre former for investeringer for længe siden er ophørt med at være betydelige, forventes det ikke at afslutte fasen af den negative interesse.

I denne henseende nyder diamanter under visse forhold et højt niveau af prestige og tillid til sikkerheden af aktiver. I årtusinder har de ikke mistet deres fascination og værdi.

Detailhandlere som guldsmede og guldsmed skal kunne stole på en troværdig leverandør for at imødekomme efterspørgslen efter diamanter og diamant smykker. I bedste fald er private kunder opmærksomme på, at de skal konsultere en specialiseret specialist for et sikkert køb. I modsætning til guld, som er meget simpelt i dets værdiansættelse, er den eneste indikation af vægten af diamanter ikke nok. Renhed, farve og finish spiller en ikke mindre afgørende rolle.

 

Hvis diamantværdien skal være klart synlig og tilgængelig, anbefales køb af officielt certificerede og forseglede diamanter. Her er Diberget engroshandel for løse, polerede naturlige diamanter. Vores online handelsplatform med en daglig opdateret database gør det muligt at købe diamanter i B2B-området i henhold til en passende applikationsvægt, farve, slibning, polsk osv.

Ligesom slutkunden er bekendt med diamantens værdi, kan detailhandlere som guldsmede og juvelerer stole på Diberget som troværdige leverandører. Vores firma har med succes været involveret i international diamanthandel i næsten 40 år og har siden 1999 arbejdet i Antwerpens centrale handelscenter, hvilket kun er muligt gennem et konsekvent seriøst forretningsudbud og dermed en fremragende reference.

Det troværdige køb af diamanter hos Diberget er præget af magre og dermed omkostningseffektive strukturer, som gavner vores kunder såvel som tjenester som fuldt forsikret forsendelse, en 30-dages returgaranti og den frie valutakurs i euro.

< Fordele ved at købe diamanter med certifikat i Belgien Diamond purchase for goldsmiths and jewelers >