Pris opdatering 1-1-2020. Tilmeld dig for at få adgang til prisoplysninger (tilgængelig efter login)

Direct order

Køb af diamanter som privat person

Som privat person kan du nu købe garanteret ærlige kvalitetsdiamanter via diamantgrossist Diberget:

  • Diamanter med eller uden certifikat
  • Garanteret ærlige diamanter
  • Hurtigt et tilbud fra de beste juvelere og guldsmede
  • Bestil din diamant ved juvelere i dit område

Bestil diamanter fra Diberget som privat person

Diberget leverer ikke direkte til privat personer men sørger for at du henvises til den rette juveler eller guldsmed med dit diamantkøb. Hvis du efterlader dine oplysninger her, sender vi disse videre til et antal juvelere og guldsmede i dit område. De vil tage kontakt til dig og sende dig et tilbud, således at du kan bestille en ærlig diamant af høj kvalitet. Derudover er det også muligt at indsende en anmodning via vores online diamanten databank.

Udfyld kontaktformularen her

Ærlige diamanter

Alle forhandlere som vi aftager diamanter fra, er i besiddelse af et certifikat fra Kimberley Proces. Dette er en international sammenslutning der certificerer diamanter efter oprindelse. Du kan derfor være sikker på at vores diamanter ikke er bloddiamanter eller konfliktdiamanter.

Certificerede diamanter

Når du køber en diamant, har du valget mellem certificerede og diamanter uden certifikat. Certificering af en diamant sker efter en internationalt fastlagt norm. Med et certifikat i din besiddelse, har du sikkerhed for diamantens kvalitet. Et certifikat angiver dog ikke diamantens værdi. Det er udelukkende en analyse af diamantens kvalitet og siger intet om hvor meget diamanten er værd. Diamanten bliver kontrolleret på følgende egenskaber:

  • Slibning
  • Størrelse
  • Vægt
  • Farve
  • Renhed
  • Slibkvalitet

Ikke certificerede diamanter

Hvad kvalitet angår er der i princippet ingen forskel mellem certificerede og ikke certificerede diamanter. Diamanter uden certifikat er dog ikke bedømt af et laboratorium, hvorved der ikke er 100% sikkerhed for diamantens kvalitet. På den anden side er der ikke har der ikke været nogen omkostninger ved at lade diamanten bedømme, hvorved prisen er lavere end prisen på en diamant med certifikat.

Priser på diamanter

Prisen på en diamant afgøres af 4 kriterier. Disse kriterier kaldes de 4 C’er: slib, carat, renhed og farve.

Cut (slib)
En diamants slibning henviser til stenens interne egenskaber og slibemetode. De forskellige slibninger har hver deres måde at bryde lyset på.

Carat (carat)
Termen carat bruges om målingen af ædelstenes vægt. Én carat er 0,2 gram og en diamant på 0,6 gram anføres derfor som 3 carat.

Clarity (renhed)
Diamantens renhed er unik og kan sammenlignes med et menneskes fingeraftryk. Denne faktor kan påvirkes af eventuelle eksterne urenheder (som følge af slibeprocessen eller slid) og interne urenheder (som pletter eller brud).

Colour (farve)
Diamantens farve har stor indflydelse på dens værdi. Generelt er det således at jo mindre farve en diamant har, jo større er dens værdi. Skalaen går fra D til Z, hvor D er den bedst mulige farve.

Hvorfor diamanter fra Diberget?

Diberget er en diamantforhandler i Antwerpen der leverer diamanter til juvelere og guldsmede. Juvelere og guldsmede i hele Europa og USA køber deres diamanter hos Diberget. De vælger Diberget på grund af den høje kvalitet og garantien for at disse diamanter er ærlige.

Kontakt

Har du spørgsmål, bemærkninger eller ønsker du at afgive en ordre, kan du informere os via vores kontaktformular. (Kan du ikke se vores priser? Du skal først oprette en profil på vores hjemmeside. Når du er logget ind, kan du se prisoplysningerne.)

Vil du altid kunne se al information om vores diamanter?
Opret da en personlig profil og log ind!

Log påTilmeld dig